Aarre

Suomalaisen lampaanvillaa, joka kehrätään Mikkelissä Pirtinkehräämössä. Värit lankoihin tulevat lampaan omista sävyistä: valkeaa, luonnonmustaa sekä harvinaista ruskeaa villaa sekoittamalla saadaan eriasteisia sävyjä. Luonnonläheisistä väreistä tehdyistä langoista taitava Hannele Rusila suunnittelee kauniita tuotteita. Koneiden avustuksella hän valmistaa tuotteet, siis kotiteollisuutta, joksi hän työtään kutsuu. Shaali, joka tuo palan luontoa kotiimme. Valmiissa tuotteissa on vielä hiukan villan rasvaa, joka tekee tuotteista pehmeitä. 

Hannele Rusilan tuoteperhe on kasvanut Aarre- shaalilla, jonka ruutukuosi on taidokkaan työn tulosta. Shaaleja saa kahdessa koossa, iso shaali on kooltaan 140 X 210 cm. Pienempi ja hiukan ohuempi shaali on mitoiltaan 70 X 180 cm. Täysin kotimainen tuote, on hieno lahja itselle tai äidille. Tuotteita  saatavilla Hannelen verkkokaupasta

Blogiyhteistyö