Värikokeilua

22.4.2015 Yleinen 2 kommenttia
Tykkään paljon erilaisista väreistä, mutta oman kodin sisustuksessa olen tottunut käyttämään lähinnä vihreää ja sinistä. Sininen ja vihreä väri ovat itselleni tietynlaiset turvavärit, löytyväthän ne luonnostakin. 
Välillä ei kuitenkaan tee pahaa poistua omalta mukavuusalueelta ja kokeilla muitakin värejä. Viime viikolla siirsin olohuoneeseen vaaleanpunaisen tyynyn lastenhuoneesta. Lisäripaus vaaleanpunaista tulee sisustuslehden ja kukan muodossa. Juuri sopiva määrä vaaleanpunaista, ei liian imelää mutta sopivan pehmeää.   

Tummansininen on yksi suosikkiväreistäni ja erityisesti vanhoissa esineissä se näyttää miellyttävältä. Tummansinisen Arabian kukkaruukun olen ostanut joskus antiikkiliikkeestä, tyynyliina on Linumin ja sohvapöydällä oleva vati on vanhempieni häälahja lähes neljäkymmenen vuoden takaa. Kulhon sain lainaan äidiltäni, mutta samantyylinen olisi kiva hankkia itsellekin tai toivoa vaikka äitienpäivälahjaksi.