Räntää, rakeita ja auringonpaistetta

24.4.2015 Yleinen 0 kommenttia
Päivän mittaan on ollut tarjolla räntäsadetta, rakeita ja auringon paistetta. Samalla kuitenkin kevät etenee, pikku hiljaa mutta sieltä se saapuu. Kotiin sisälle olen tuonut kevättä oksien muodossa, mustaherukan, magnolian pensaan, omenapuun ja hortensian. Oksien lehdet ja osassa myös kukat ovat auenneet, ne tuovat pilkahduksen kevättä rakeiden ropistessa ikkunaan. Oksat näyttää hyvältä kauniissa maljakossa, oma suosikkini maljakkoni on Muuton Silent. Maljakkoa löytyy myös harmaana, vaaleanpunaisena ja vihreänä. Olisi kiva lahja kukkien kera myös äidille tai isoäidille. Maljakon puhdistan taikasienellä, sillä se kirkastuu kummasti ja näyttää entistäkin paremmalta.
Oksia on myös mökin pöydällä jossa vietämme viikonlopun. Kuunnellaan lintujen laulua ja seurataan kevään etenemistä, siis rauhoittumista sekä lepoa. Viikonlopusta tekee entistäkin rauhallisemman tyttöjen poistuminen vahvuudesta hetkeksi. Isi tuli työmatkalta ja samalla tyttäret lähtivät yleisurheiluleirille Tanhuvaaraan. Heilläkin varmasti tiedossa mukava viikonloppu ja saavat nauttia liikunnan ilosta.
Hyvää ja rauhallista viikonloppua!