Mökillä puuhastelua

26.4.2015 Yleinen 3 kommenttia
Viikonloppuun mahtui monenlaista ohjelmaa ja puuhastelua. Suunnitelmista poiketen lepo jäi kovin vähäiseksi, mutta parasta lepoa itselleni on mielekäs puuhastelu. Mökillä riittääkin puuhasteltavaa ja erilaisia projekteja. Viimeisimpänä on ollut hyllyjen tekeminen keittiön seinälle. Edulliset ja helppotekoiset hyllyt rakentui House Doctor Apart-hyllynkannattimista (2kpl 14€) ja liimapuulevyistä (n. 64 / kpl). Hyllyjen käsittely on vielä tekemättä, sillä en tiedä haluanko käsitellä ne värittömällä vahalla vai kenties hiukan harmaan sävyisellä.

Hyllyt toimii lisäsäilytystilana astioille, kynttilänjaloille ja teepannulle. Hyllylle kasattujen astioiden seasta löytyy Arabian aarteita ja Marimekon astioita. Tällainen avohylly soveltuu mökin rentoon tyyliin ja kauniit astiat pääsee siinä kivasti esille. 
Seurvaaksi projektiksi ajattelin ottaa keittiön tasojen valamisen betonista, kunhan saan (mies saa) ensin muotit rakennettua. Saa nähdä mitä niistä tulee, mutta täytyy ainakin kokeilla. 
Muistakaahan osallistua Hannelen Timantti-shaalin arvontaan täällä, aikaa vielä huominen päivä.