Levottomat jalat

Viikko on kuljettanut Savonlinnaan, Jyväskylään, Kuopioon, Helsinkiin ja Tukholmaan. Jonkin verran siis kilometrejä kertynyt ja kaikkea tullut koettua. Kiireiseen viikkoon mahtui pari rauhallista päivää Tukholmassa jossa olimme ihan kaksistaan, ei edes kamerasta huolehitimista. Kuvat otin puhelimella, laatu ei siis paras mahdollinen mutta näillä mennään. Päivät sisälsivät rauhallisia ruokailuja, kaupungilla seikkailua, kevään etenemisen ihastelua sekä kuplia vapun kunniaksi. 
POSH Living
POSH Living
NK sisustusosasto
Svenskt Tenn
Svenskt Tenn inspiroiva työpiste
Asplund
Kuvia tallentui joistakin sisustusliikkeistä sekä ihanasta hotellista. Sisustusliikkeissä kiertely oli itselleni mieluista puuhaa. Tarjolla oli paljon kaunista katseltavaa, inspiroivia tiloja ja myös pientä kotiin tuotavaa. Liikkeiden tarjontaa ihastellessa näkyi selvästi tällä hetkellä pinalla olevat asiat. Väreistä esille nousi sininen, vihreä ja vaaleanpunainen. Materiaaleista marmori, messinki, rottinki ja ryppyinen pellava (sekoite kangas, jota tahtoisin myös omaan kotiini). Hyvin monessa sisustusliikkeessä oli myynnissä maisemakuvioisia teekuppeja, jotka oli kooltaan isohkoja. 
Matkalta kotiin ostamani tuotteet yritän saada kuvattua jonakin iltana, nyt vaan ei malttaisi olla sisällä. Ruotsin kevät sai valtavan puutarhakipinän ja tämä myyrä multakoura voisi vaan tönkiä pihamaita. Samalla kuunnella, kun linnut visertää kevät säveliään ja katsella kasvien heräämistä, mahtavaa aikaa.  

NK sisustusosasto