Matkalta kotiin

 Olohuoneen tasolla on ollut kasa ihania juttuja, tuomisia matkalta ja mökille ostamani maton mukana tullut lahja Sisustuksen koodista. Tyynyliinat ovat saaneet odottaa siivousta, ilmat ovat kuitenkin olleet liian hyvät sisällä touhuiluun. Viimein oli pakko tarttua imuriin ja puhdistaa koti koirankarvoista. Kurakelit ja karvanlähtöaika sattuu samaan aikaan, toisaalta hyvä näin. Siivousta helpottaakseni harjasin koirat ja siitähän he nauttivat kovasti. Vanhempi koira tykkää jopa turkin imuroimisesta, mitäpä se ei tekisi herkkujen eteen. Välillä jopa ärsyttää, kun toinen parkkeeraa itsensä imurin luokse ja “hiukan” häiritsee imurointia. Vanhukselle on muutenkin tullut outoja tottumuksia, koirien hoitopakin nostaessa esiin menee lattialle pitkäkseen. Jälleen kerran herkkujen toivossa on valmis tekemään mitä tahansa. Lääkeliuskat on herran vihollisia, niiden rapina saa sen pään sekaisin. Ravistelee päätään ja huuliaan kun luulee, että joutuu syömään särkylääkkeet. 
Nykyään koiravanhuksen askel on hiukan rahoittunut, joten olemme alkaneet miettiä parketin vaihtoa olohuoneeseen. Vaalea ja rauhallinen parketti siintää mielessä ja sen kaveriksi voi ajatella enemmän kuoseja sekä värejä. Värejä on kivasti tarjolla myös tyynynpäällisessä, jonka ostin vappureissulla. Svenskt Tenn tarjosi valtavan valikoiman tyynyjä, mutta onneksi valintaa ei tarvinnut tehdä yksin, kun oli makutuomari matkassa.

Tyynyjen lisäksi piristystä tuo oranssi Gerbera, jonka sain liikuntaleikkikoulun lapsilta. Kaksitoista vuotta olen toimintaa ohjannut. Vuosiin on mahtunut monia liikuntatuokioita lasten ja heidän perheiden kanssa. Nyt on kuitenkin aika raivata kalenterista tilaa toisenlaisille haasteille ja itselleni. Lasten liikuttamisen koen hyvin tärkeäksi asiaksi, joten jotakin ohjaustoimintaa on tarkoitus jatkaa. Tänään saimme aloittaa lasten suunnistusharjoitukset kauniissa säässä ja kohta pyörähtää yleisurheilukausi ulkosalla käyntiin. 
Huomenna taidan poiketa kehystysliikkeessä, niin saadaan meidänkin olohuoneeseen pala Artekia, kiitos Anne julisteesta!