Tukka putkella

Kevät on ollut suht touhukasta aikaa, eikä asiaa ole helpottanut miehen reissaaminen maailmalla. Toisaalta pysyy ainakin mieli virkeänä, kun ei ehdi pysähtyä. Perjantai päivääni on mahtunut muiden juttujen ohessa äitienpäivään liittyviä valmisteluja. Äitienpäivän lounaalle pöytien kukkasiksi valitsin vaaleanpunaisia ruusuja, siis hyvin perinteistä. Ruusujen kaveriksi laitoin sitruunamelissaa, jonka tuoksu on aika valoittava. Kimput laitoin pieniin kermakkoihin ja vanhaan kahvipannuun. Edullisia somistuksia äitienpäivään tai vaikka pienten prinsessojen juhliin.     

Viikonloppu on koittanut ja koonnut perheen yhteen reilun viikon tauon jälkeen. Leirimme on vaihtunut kotoa kesämökille, jossa on tiedossa kaikkea kivaa puuhastelua sekä äitienpäivään liittyviä perinteitä. Talviturkin heittäneet lapsukaiset ovat pehkuissa ja on aika suunnata saunaan ihan rauhassa. Aika ihastella järvimaisemaa ja hautoa uusia suunnitelmia, niistä lisää ehkä myös täällä. Nyt saunaan, talviturkki saa kuitenkin pysyä tämän vilukissan yllä vielä kuukauden tai kaksi.
Hyvää viikonloppua!