Äitienpäivänä

10.5.2015 Yleinen 0 kommenttia
Olen onnellinen, että saan viettää äitienpäivää olemalla äiti. Koen surua ihmisiä kohtaan joille tämä ei ole mahdollista, naisille jotka eivät voi saada lapsia tai ovat menettäneet lapsensa. Olen onnellinen, että voin syödä äitienpäivälounaan lähes kaikkien läheisten kanssa. Tänäänkin pöydän ääreen kokoontui neljä sukupolvea ja lapset saivat ruokaseurakseen kolme mummoaan. Lapset saivat toivottaa hyvää äitienpäivää äidille, isoäideille sekä isomummolle. Niinkuin tänään, myös arjessa he voivat olla mukana isovanhempiensa elämässä. Mielestäni isovanhemmat ovat lapselle rikkaus, ne luovat suhteita jotka antaa eväät maailmalle, yhdessä vietettyjä hetkiä jotka muistaa vielä aikuisenakin. Lapset taas antavat vanhemmalla väelle paljon iloa, ovathan he rodunjalostuksen suuria helmiä. Helmet ovat loistaneet tänään kilpaa auringon kanssa. Tänään niinkuin muinakin vuosina oli aika toteuttaa kesän ensimmäinen veneretki saareen.
   

Retkievääksi valitsin helppoja pakastealtaasta poimittavia herkkuja, makkaraa ja savumuikkuja. Evästelyn ohella nautimme kauniista auringonpaisteesta ja retkestä koko perheen voimin. Majaleikkejen ja muiden touhujen ohella lapsukaiset malttoivat istahtaa hetkeksi kalliolle. Tytöistä oli kiva istua äidin sylissä ja samalla kuvata äidin kametralla ympärillä olevia juttuja. Alla olevat kuvat on heidän kuvaamiaan, näiden kuvien myötä toivotan kaikille hyvää äitienpäivää!