Herneet pullossa

12.5.2015 Yleinen 0 kommenttia
Tällä kertaa ei ole herne nenässä vaan pulloissa. Ripaus multaa ja herneet pulloon. Pulloissa herneenversot pysyy paremmin pystyssä ja näyttää muutenkin kivalta. Herneenversot tuo kivaa vihreyttä mökille ja maistuukin hyvältä. Vihreää jonka kuka tahansa saa kasvamaan. Lapset olivat koulussa testanneet herneen kasvatusta eri tavoin. Herneet olivat lähteneet kasvamaan jopa pimeässä kaapissa ja mullan sijaan oli käytetty sanomalehteä. Tämän perusteella ei ole kovinkaan suuria paineita onnistumisen suhteen.

Yksi pulloista roikkuu amppelin tavoin ikkunassa, pulloja voisi olla useampikin rinnakkain. Tällä tavoin saisi muodostettua hiukan erilaisen “viherseinän”. Pullon olen ostanut H&B Homelta, täytyy kurkata ensi kerralla onko näitä vielä myynnissä. Voisihan amppelaita rakentaa itsekin erilaisista pulloista ja purnukoista amppeleita.