Itselleni

13.5.2015 Yleinen 0 kommenttia
Äitienpäivän kunniaksi ostin itselleni hortensian. Hiukan erilainen väritys, kuin yleensä näkee. Hortensian ostin Joensuun Kukkatalolta, heidän leikkokukkakylmiössä on valtava valikoima eri lajikkeita ja värejä. Mikäli omistaisin ison pyöreän Svenkt Tenn maljakon, olisi se kiva täyttää kylmiöstä löytyvillä kukkasilla. Ihastelen maljakkoa sisustuslehdissä ja varsinkin siihen soveltuvia rentoja kimppuja. Kyseinen maljakko rentoine kimppuineen löytyy myös kauniista Houseno31- blogista. Samantyylisiä kimppuja voisi tehdä kuvassa näkyvään Muuton Silent- vaasiin, johon olen laittanut valtavan kokoisen hortensian. Hortensian olisi voinut myös jakaa osiin ja laittaa moneen eri maljakkoon tai vaikka juomalaseihin. Tällätavoin rakentuisi myös kiva kattaus, maljakkoina voisi toimia, vaikka eriväriset Marimekon Sukat makkaralla lasit.

Äitin kuvaamista on kiva härkätä
Pienempi hortensian kukka katkesi mökin kuistilla sijaitsevasta hortensiasta. Hortensiat ovat leikkokukkana pitkäaikaisia. Täytyy vaan muistaa laittaa ne lämpimään veteen ja leikata niiden varteen pitkä imupinta. Sama kikka koskee kaikkia puuvartisia kukkia, kuten lumipalloheisiä ja syreenia.