Villaa jalkojen alla

15.5.2015 Yleinen 7 kommenttia
Mökkimme kaipasi uutta mattoa, kun entinen juuttimatto oli valtava pölyn kerääjä ja teki pehmeään mäntylattiaan jälkiä. Maton etsinnässä ei kauaa nokka tuhissut, sillä markkinoille on tullut paljon kivoja mattoja. Eräs niistä on Linie Design Elliot- matto, josta olin nähnyt kuvia Sisustuksen koodin verkkosivuilla. Itselläni oli aiempaa kokemusta kyseisestä merkistä, joten se helpotti valintaani. Tilasin maton Sisustuksen koodista ja matkahuolto toimitti sen perille saakka. 

Matto on ollut jonkin aikaa käytössä ja olen valintaani eriyisen tyytyväinen. Paksu villamatto tuntuu kivalta jalkojen alla ja itse tykkään lueskella pehmeällä matolla. Erityisen mieluisaa luettavaa kolahti postilaatikkoon jokin aika sitten Glorian koti- lehden tiimoilta. Kauniita koteja, mökkejä ja erityisesti Pop Å nousi jutuista esiin. Kauniita tuotteita joita voisin sijoittaa myös mökillemme. Kuvassa näkyvä daybed ja Saanan ja Ollin tyynyliina sopisi kivasti mökimme sisustukseen. 
Turku taitaa kuulua kaikkine ihanuuksineen ensi kesän vierailukohteeksi. Taidan yhdistää huvin sekä harrastuksen ja pidentää Louna- Jukolan reissua. Vähän niinkuin ennakkotutustumista maastoihin tai ainakin lähistöön ja sisustusputiikkeihin.