Kesävieraille

17.5.2015 Yleinen 0 kommenttia
Rakensimme mökillemme aitan kaksi vuotta sitten, aitta on malliltaan perinteinen luhtiaitta. Aitta on helpottanut perheen majoitusjärjestelyjä ja nyt myös vieraamme voi yöpyä mökillä. Aitan yläkerta on pyhitetty lasten käyttöön ja heidän kavereiden yökylättelytilaksi. Alakerrassa sijaitsee puuliiteri/varasto ja pieni vierashuone. Rakennusvaiheen jälkeen siirsimme huoneeseen mökin vanhan vuodesohvan, joka on liian suuri tilaan. Nyt sohva saa siirtyä yläkertaan ja sohvan tilalle tulee Ikean Brimnes- sohvasänky. 
Uuden sängyn myötä huoneesen tulee lisää tilaa ja ajattelin myös freesata huonetta. Huoneeseen olen koonnut tavaroita, joilla yritän saada huoneeseen hiukan viihtyisyyttä. 

Tyynynpäällisiä kaapin kätköistä, Hektar-valaisin ja voikukkatyynynpäällinen Ikealta, krominaulat ja kynttilät Bruka Design, maalia (Tikkurila N494)  aiemmin entisöimääni tuoli vanhukseen ja kuvia vanhoihin kehyksiin. Katsotaan mihin näillä päästään ja lopputuloksesta lupaan kuvia, kun saan Ikean palapeli sängyn askarreltua kasaan. 
Nyt kuitenkin palkitsen pihatöistä väsyneen kroppani saunalla ja raikkaalla mansikkamargaritalla (alkoholittomalla).