Perjantaipuskat

23.5.2015 Yleinen 6 kommenttia
Ensimmäinen vapaa ilta tällä viikolla, tekeepä hyvää. Saimme miehenkin kotiin, vaikka lentäjienlakko varjosti kotiin pääsyä. Henkisesti jo valmistauduin asiaan ja yritin lohduttaa ettei lakot kestä yleensä useaa viikkoa kerallaan. Perhe on nyt kasassa ja lisäksi saimme nauttia kauniista illasta ulkosalla. Pihapelejä, puiden raivaamista metsästä ja mullan lapiointia sekä kärräämistä. Kohta alkaa olla jo hiukan kuvattavaa myös tännekin tai olisi varmaan jo nyt, mut olen hiukan kriittinen kuvattavien aikaansaannosteni suhteen. 
Puutarhan kukintavaihetta on vielä odotettava hiukan, joten turvauduin kukkakaupan tarjontaan. Sekalainen kimppu vähän kaikkea, tällaisia saa tehdä pian omistakin kukista. Kimppu tuo kivasti palan kesää sisustukseen ja väritkään eivät ole pahasta. Toisen kimpun tein krysanteemista, mustikanvarvuista ja riidenliekosta. Tämän kimpun veimme mummolleni, hiukan piristystä. Sovimme, että käyn hänet katsomaan kukkapenkkejä ensi viikolla. Kukkapenkeissäni on kukkia joita olen saanut mummoltani, aika jännää että osa kukkapenkkien kukista on ollut elämässäni jo lapsuudesta lähtien. Muistan kuinka kauniisti mummoni pionit kukkivat portaiden pielessä sijaitsevassa kukkapenkissä. 

Mummoni kimpusta tuli hyvin kesäinen ja luonnonläheinen. Tällaiset kimput ajattelin tehdä myös lasteni opettajille, kiitokseksi lukuvuodesta. 
Hyvää viikonloppua!