Hupuilla uutta ilmettä

24.5.2015 Yleinen 0 kommenttia

Hienot ilmat ovat hellineet viikonlopun viettoa eikä ötököt vielä häiritse ulkoilua. Viikonloppu onkin mennyt pitkälti ulkosalla pihatöitä tehden ja lasten maastojuksukisoissa huoltajan sekä toimitsijan roolissa. Viikonloppuun mahtui myös leppoisa kahvitteluhetki uuden Plaza interior- lehden seurassa. Kahvit nautiskelin keittiön saarekkeen äärellä äitienpäivälahjaksi saamastani kupposesta. Saarekkeen luona sijaitsevat baarituolit saivat jokin aika sitten uudet huput, jotka Hannele taidokkaasti ompeli. 

Ompelutyöhön olen erittäin tyytyväinen ja väri- sekä kangasvalinta osui nappiin. Mietin miksi en ole aiemmin teettänyt tuoleihin huppuja, sillä niillä saa valtavasti piristystä sisustukseen. Muistelen, että näin olinkin aikonut, ehkäpä aiemmin ei vaan ole tullut mieluisia kankaita vastaan. Baarituoleista sekä ruokapöydäntuoleista tulee nyt vahva suomifiilis, mutta tähän on tulossa pientä muutosta. Hannele lupasi ommella ruokapöydäntuoleihin huput. Kankaaksi valitsin Lauritzon´s Molski- kankaan, mutta väri on vielä hiukan mietinnässä. Harvoin tuleevastaan tällaista kangasta jonka väreistä suurinosa on itselle mieluisia. Mietin mennäänkö varmalla vaihtoehdolla vai hiukan rohkeammalla. 

Kuvassa näkyy joitakin omia suosikkejani ja taustalla näkyy myös baarituolien mustikansininen kangas. Lupasin palautttaa kankaan tiistaina Verhotalolle, joten päätös olisi tehtävä huomenna. 
Mikä näyttäisi hyvältä tuon sinisen kaverina?