Lahjoja

31.5.2015 Yleinen 2 kommenttia

 Kukkia ja ruokalahjoja on kiva saada sekä antaa. Lasten opettajille muistamiseksi valikoitui kauniit Nicolas Vahe tuotteet kera kukkasten. Ajattelin, että ensimmäinen lomapäivä olisi kiva aloittaa hyvällä kahvilla ja nautiskella kahvia hörppiessä kauniista kukkasista. 
Kauniit pakkaukset on ymmärretty vihdoin kotimaisessakin tarjonnassa. Ihastuin Fazerin keksipakettiin, joka on saanut kuvioinnin Arabian Piilopaikka- astiasarjan kuvituksesta. Keksipaketti pääsi osaksi siskoni lahjaa, johon kuului myös Pentikin mustikkaservetit ja keittiöpyyhe. Keksipaketin kauniin pakkauksen taustalla oli muistutus hänen salaherkutteiluistaan lapsena. Muistan kuinka hän tyhjensi keksipaketit pohjan kautta ettei äiti huomaisi keksien rohmuamista. Muistan myös kuinka tyytyväinen äitimme oli, kun laittoi vieraille kahvileipää pöytään ja kaapista löytyi vajaita keksipaketteja. 
Keksirohmu siskoni tykkää myös kukista, pihanlaittamisesta ja erityisesti heinäkasveista. Synttärikukan asemaa toimitti tällä Bambu, viime vuonna ostin hänelle pensaan kukan asemasta. Miksipä jotakin pensasta tai perennaa ei voi viedä viemisinäkin.
Hyvää syntymäpäivää isosisko ja aurinkoisia lomapäiviä opettajille!