Väriä sisustukseen

Kevään ja kesän myötä kaipaa väriä myös sisustukseen. Omaan kotiin värit tulee sisustustyynyjen, kukkien ja muiden helposti vaihdettavien juttujen avulla. Pääsin kokeilemaan miten lelut tuovat sisustukseen väriä. Lelut näyttivät sen verran hyvältä omaan silmääni, että mietin sijoittaisinko jatkossa sisustyynyjen sijaa leluihin. Ajatus ei olisi laisinkaan hullumpi, sillä meillä käy usein pieniä vieraita ja omatkin lapset tykkäsivät kovasti näistä leluista. Erityisen kivalta vaikuttivat puupalikat, joista voi rakennella kaikenlaista. Lasten mummolassa on samantyyliset puupalikat, joilla minä ja siskoni olemme leikkineet lapsena. Nykyään lapsemme leikkivät samoilla puupalikoilla, joten voi vaan ihmetellä kuinka kestäviä puulelut onkaan.  

Lelut tuo näköjään väriä olohuoneeseen ikkunan toiselta puoleltakin. Pojan polkutraktori on taidettu parkkeerata ikkunan alle ( ;

Voi, että miten ihania leluja nykyään on saatavilla, puinen vesitaso, kilpa-auto ja tuo potkuauto, mitkä ihanuudet. Nämä lelut olisin voinut jättää olohuoneeseemme, ihan vaan koristeeksi. Päätin kuitenkin palauttaa lelut Taitokorttelissa sijaitsevaan Leluputiikkiin ja hankkia jatkossa ihanuuksia lahjaksi. Mikäli asutte Joensuun lähellä niin Taitokortteli on erinomainen käyntikohde kesällä. Samalla kannattaa käydä Katin Leluputiikissa ostoksilla, voin luvata hyvää ja iloista palvelua. Mikäli, että pääse käymään paikanpäällä niin leluja saa ostettua myös heidän verkkokaupasta.

Blogiyhteistyö