Tuomisia Turust

16.6.2015 Yleinen 0 kommenttia
Turun reissu ei jäänyt pelkäksi fiilistelyksi, sillä matkalta löytyi kotiin jotakin. Sisustuksen koodin yläkerrassa silmiini pisti tyynynpäällinen, joka tahtoi mukaani. Tyynynpäällisessä on hyvin tummia sävyjä ja kovin syksyistä fiilistä. Sisustustyynyä en viitsinyt kantaa mukanani, kun oli jo rinkka ja muutakin tavaraa kädet täytenä. Enköhän ehdi hommata sisustyynyn ennen syksyä, mutta tyynynpäällistä en malttanut olla kokeilematta olohuoneeseemme. 

Tykkään siitä kovasti ja erityisen kiva, että molemmat puolet ovat hyvin erilaisia. Tyynyn puolta kääntämällä saa taas hiukan uutta ilmettä sisustukseen. Kaapin kätköistä löytyi samoja säyjä tyynyjen ja erään torkkupeiton muodossa, vaikka en edes liikkeessä näitä muistanutkaan. Kaapin kätköihin saavat torkkupeitto ja sisustustyynyt, sillä syksyyn on vielä aikaa.  Saamme nauttia kesästä ja toivottavasti myös muustakin kuin kynttilän tuomasta kirkkaudesta.