Kesävieraille

28.6.2015 Yleinen 0 kommenttia
Aitan alakerrassa sijaitseva huone on ollut “keskeneräinen” ensimmäiset kaksi vuotta. Keväällä päätin tehdä tilasta toimivamman. Samalla oli tarkoitus luopua sinne sijoitetusta vuodesohvasta, joka oli alunperin mökissämme. Tilan ahtaaksi tehnyt vuodesohva sai väistyä ja sille löytyikin sopiva paikka, mutta siitä toisella kertaa. Vuodesohvan tilalle hommasin Ikeasta levitettävän sängyn, jossa on hyvin säilytystilaa. Sängyn kokoaminen vei ihan kiitettävästi aikaa ja jouduin pätkimään hiukan jalkalistoja, jotta sain sijoitettua sen päätyseinustalle. Sängyn lisäksi olen tehnyt vain hyvin pieniä investointeja huoneeseen. Näitä on mm. Ikealta ostettu seinävalaisin ja kasvityyny, sisustusliike Aveliasta ostin sänkyyn vetimet ja antiikkiliikkeestä kasvitaulun (vuodelta 1912). Tekstiilit ja kehykset lyötyi omasta takaa. Tyynynpäällisillä saa tarvittaessa vaihdettua huoneen ilmettä ja värimaailmaa, mutta ne tuntui aika turhalta investoinneilta tällä hetkellä.

 

 

 

Kehyksissä olevat kuvat on tarkoitus päivittää uudempiin versioihin ja isoihin kehyksiin on hakusessa juliste tai ehkäpä jokin Outin lyijykynätyö. Kuvien ottamisen ajaksi lainasin mökistä keittiön mattoa, joka rauhoittaa tilaa kivasti. Tilaan sopisi myös Armadillon hamppumatto, joka kiinnittää huomioni sisustuslehtien kuvissa ja mielelläni laittaisin tuollaisen huoneeseen.
Näin kesällä huoneeseen saa piritystä kukilla ja valikoimaa löytyy luonnosta valtavasti.