Kesällä

 

 

Kesäsuunnitelmat ovat vielä kovin avoinna. Pitäisi selvitä vielä sunnuntain rutistuksesta, sitten voisi huokaista ja miettiä lomapuuhia. Jotakin on jo kalenterissakin, mutta ei paljoa eikä oteta asiasta paineita. Nautitaan kesästä ja auringosta mikäli se paistaa meille. Yhden tavoitteen on lomalle luonut. Haluan laittaa lierihattuni päähän ja lähteä ongelle, eihän sen rentouttavampaa puuhaa voi ollakaan. Hyvällä tuurilla voi saada ruokakaloja, kuten ahvenia savustettavaksi. Kesäruokaa parhaillaan, kaveriksi uusia perunoita ja salaattia niin kesäistä.
Kuvat makuukamarista käsin. Pellavapussilakana saa toimittaa päiväpeiton virkaa, kun ne ei meille petaukseen kelpaa. Seinälle saa kivasti tavaroita säilytykseen, rentoa ja lisää kivasti pienen mökin säilytystilaa. Kuvien rajaus suoritettu huolella, en kelpuuttanut kuviin makuukammarin nurkassa olevaa jauhesammutinta enkä sammutuspeittoa. Säilytyspaikka hiukan koominen, mutta nekin on oltava jossain kaiken varalta. Elämä on opettanut meidänkin perhettä, kaikkeen on hyvä varautua.
Rentoja kesäpäiviä!