Sisustusliike minun makuuni

27.7.2015 Yleinen 0 kommenttia
Pieni pyrähdys Ruotsissa ei ollut niin pieni etteikö olisi ehtinyt poiketa sisustusostoksilla. Liike johon suuntasin ei ole perinteisen kalsea ja jämpti huonekaluliike, joihin meilläpäin törmää. Kyseessä on Länna Möbler, huonekaluliike jossa on tarjolla huonekalujen lisäksi tekstiilejä ja sisustustuotteita. Liikkeen esillepanot muodostuu pienistä sisustuskokonaisuuksista, jotka ovat hyvin kodikkaita ja inspiroivia. Kaikki on mietitty tarkkaan jokaista koriste-esinettä ja viherkasvia myöten. Kokonaisuuksia joissa on käytetty herkullisen värejä seinissä ja materiaaleissa. Klassikoita joiden kaveriksi on tuotu trendivärejä ja -elementtejä.

 

Kuvat olen ottanut puhelimella, joten terävyys ei ole huippua mutta ajatus kuitenkin välittyy kuvista. Tällaiset liikkeet inspiroi minua valtavasti, paljon enemmän kuin asuntomessuilla kiertely. Tänä kesänä olenkin saanut hyvän annoksen kivoja sisustusliikkeitä. Länna möbler taitaa olla yksi lempiliikkeeni Ruotsissa ja Suomessa kärkeen taitaa nousta Turussa sijaitseva Sisustuksen koodi, jossa sain vierailla alkukesästä. Saa nähdä millaisia sisustusideoita nämä liikkeet aiheuttaa kodin sisustukseen. Liikkeestä ostetuille By Lassen Stropp-seinälenkeille on jo paikka mietitty makuuhuoneesta, mutta tästä lisää myöhemmin kunhan saan ne seinälle.