Vetimet seinässä

Pitkään etsin mökille koukkuja keittiöpyyhkeille, löytämättä mieluisia jotka olivat olleet juuri tähän tarkoitukseen. Vuosin sitten turhaannuin ja päädyin soveltamaan jemmassa olevia vetimiä. Porasin nupin ruuvia hiukan pienemmän reiän seinään ja punoin vetimet paikoilleen. Näin vuoden kokemuksella voin todeta hyväksi ratkaisuksi ja pyyhkeiden lisäksi saimme hyvän säilytyspaikan saksille, jotka on tavallisesti aina väärässä paikassa.

 

Mökkikeittiö on palvellut koko kesän hienosti ja usein olemme saaneet tuoreita raaka-aineita nautittavaksi. Yksi näistä on lehtikaali, joka rehottaa kasvimaalla hurjan isona. Tänään tein lapsille pastakastikkeen lehtikaalista ja pekonista, nopea sekä maittava ruoka. Tykkään käyttää lehtikaalia myös Wokkiin, kastikkeisiin ja lettutaikinan sekaan. Lehtikaalisipsit tuntuu olevan kovin suosittuja, täytyy varmaan itsekin testata niiden tekemistä.