Muutama kuva kattauksesta

 

 

 Eilen oli aika keittää ja nautiksella pyytämämme ravut. Pidettiin samalla pienimuotoiset rapujuhlat ja mökkikauden päättäjäiset. Ruokavalmistelujen ohella laittelin hiukan koristeita pöytään. Kukkakimpun tein krysanteemin kukista, mansikanlehdistä sekä -versoista ja kuunliljan lehdistä. Kynttilälaatikossa on ollut pitkään nuo kivikynttilät ja nyt oli niiden vuoro päästä käyttöön. Kynttilöille tarvitsin alusen ja tähän hätään en löytänyt muuta, kuin vanhan melan. Mökin astiasto on kokoelma vähän kaikkea. Sampanjalasit olemme saaneet häälahjaksi ja sinisen Teema-astiaston olen saanut yläkouluikäisenä vanhemmiltani. Kahvit joimme mieheni ukin vanhoista Arabia kahviastiastosta ( josta ei valitettavasti tullut otettua kuvaa). Tässä kuitenkin jokunen kuva kattauksesta tämän enempää en viitsinyt vieraita häiritä.

 

Pääsääntöisesti metsän antimista muodostuneen illalisen lisäksi saimme nauttia hyvästä seurasta sekä paljun ja savusaunan lämmöstä. Savusaunaa ympäröivälle muurille saa kivasti ulkotulia, jotka luo kivan tunnelman pimenevään iltaan. Muurin päällä kukatkin viihtyy kivasti, niinkuin tuo kuvassa näkyvä muratti, joka selvisi hienosti sisällä talven yli. Kesän aikaan se on kasvanut todella paljon, saa nähdä viihtyykö se hoidossani ensi kesäänkin.