Makuuhuoneen kaunotar

23.8.2015 Yleinen 2 kommenttia

Hoidan meidän perheessä auton katsastuksen. Tämä ei johdu ilmaisesta kahvista ja kekseistä, vaan katsastusaseman sijainnista. Samalla reissulla poikkean antiikkiliikkeessä katselemassa mahdollisia aarteita. Alkukesästä antiikkiliikkeeseen oli ilmestynyt tuoli, jota en voinut olla ostamatta. Vai mitä sanotte tuolista, joka on juuri entisöity kauniilla mohairvilla kankaalla. Istuintyyny vaihdettu untuvatyynyn ja pähkinäpuinen tuolinrunko virheetön. Hintakaan ei päätä huimannut, 170 eurolla sain tuolin ja pienen Arabia lautasen, joka toimii mökillä saippuan alusena. Nyt tämä kaunotar majailee meidän makuuhuoneen nurkasssa. 

Kokeilin vihreän tuolin kaveriksi uusia Linum- tyynynpäällisiä. Minusta ne eivät näytä hullummalta makuuhuoneessakaan. Toisaalta makuuhuoneen värimaailma on kiva pitää hillittynä ja seesteisenä. Huone on nyt erityisen mieluinen värimaailmaltaan ja toimiva säilytysratkaisujen suhteen. Tarvittaessa tekstiileillä saa vaihdettua huoneen ilmettä helposti. Mehevillä torkkupeitoilla, tyynynpäällisillä, kynttilöillä ja pehmoisella matolla saa helposti syksyisemmän tunnelman huoneeseen. Syksyn saapuessa ajattelin vaihtaa ainkin pellavasänkypeiton villaiseen torkkupeittoon ja eikös tuo Linum uutuus matto näyttäisi kivalta meidän makuuhuoneessa?