Pyörien päällä

27.8.2015 Yleinen 0 kommenttia
Illat on hurahtanut huomaamatta tällä viikolla. Tiistaina nautimme kesän viimeisistä auringonsäteistä ongella äitini ja lasten kanssa. Hyvien muistojen lisäksi kalareissulta oli tuomisina tyttärien onkimat isot ahvenet ja hauki. Auringonlaskiessa alkoi sen verran viilentyä, että oli aika soutaa rantaan kauniita maisemia ihastellen. Puotakelit jatkui vielä eiliseen, joten oli aika suunnata illaksi herukoita keräämään. Suhtauduin reissuun hiukan varauksella ja suurella määrällä evästä. Lapset osasi  yllättää reippaudellaan ja keräämällä kolmistaan mehumaijallisen herukoita. Tänään ilta on mennyt leppoisasti kotosalla mehumaija poristesta ja levittäessä mustaherukan tuoksua ympäri kotia.

 Kuvissa näkyy televisio, tuo olohuoneen kauhistus. Muutama vuosi sitten ukkostuhojen myötä meillekin saapui siedettävän näköinen televisio. Ulkoasultaan siro, mutta tuumia rajusti sillä katseluetäisyys on pitkä. Television ilme on ehkä hiukan kevyempi, kun siirsin varsinaisen TV-tason ikkunan eteen. Ikkunan edessä tv-taso näyttääkin erityisen kivalta, joten se jääköön sinne. Television alle halusin hyvin kevyen ratkaisun. Itseasiassa tämä uutuus on ollut aiemminkin meidän kotona, sillä se on keskiosa vanhasta tv-tasosta. Purin vanhan tv-tason palasiksi (kerron myöhemmin syyn purkuhommiin) ja otin tasosta keskiosan, jota varten olin tilannut pyörät Muuramen valikoimasta. Uudistettu tv-taso on juuri sopiva säilytystiloiltaan television alle ja vielä sinne mahtuisi vahvistin säilytykseen. Vahvistin siinä tapauksessa, jos joskus tulee investoitua kotiteatteriin. Itselleni ei tällä investoinilla oli kotiteatterin roolissa iloa, vaan kovin mielelläni kuuntelisin musiikkia kunnon äänentoistolaitteiden välityksellä. 
Itse olen kovin tyytyväinen muutokseen ja minusta pyörät tuovat tv-tasoon kivasti rentoutta. Joku päivä lisää purkuhommistani ja vanhasta tv-tasosta, johon asensin laatikoston.