Syksyn tuulia

Syksyn tuulet puhaltaa uutuksia markkinoille ja se tietää valtavaa inspiraatio tulvaa. Kuvastoja kolahtelee postilaatikkoon, mainoksia sähköpostiin ja instagram tarjoaa tuoteuutuuksia lähes päivittäin. Jokin aikaa sitten ilmstynyt Marimekon lehtinen saapui kotiin ja siitä alla oleva kuva upposi minuun. Marimekon uudet kuvat on kauniisti stailattuja ja klassikot kuten tulppaanipöytä istuu mainiosti kuvan tyyliin. Kuvassa ei ole revitelty tekstiileillä, mutta siltikin se viestii syksyn tuloa. Pellava pehmentää tuolin ilmettä, teekuppi ja hiukan punertava hortensia viestii syksyn saapumisesta. Erityisesti minuun uppoaa tuo tyyny, jonka kuosi on useita vuosia vanha kauniisti. Villa pehmentää hurjasti tyynyn ilmettä ja voimakasta kuosia.  
Kuva Marimekko
Kuva Skultuna

Kupari on minun yksi suosikkimateriaaleista ja hiipii syksyisin voimakkaasti kotimme sisustukseen. Eilen näin instagramissa nämä Skultunan uudet kupariset ruukut. Tällaisen haluan kotiini, vaikka yrttiruukuksi tai olohuoneessa kukkivalle medinillalle. Intagraman viesti myös Vepsäläisen uutuus kuvaston saapumisesta, ne on siis noudettavissa heidän myymälöistään. Jännä nähdä millainen kuvaston Vepsäläinen on tehnyt tällä kertaa. Odotukset ovat ehkä hiukan korkealla, kun viime syksyn kuvastoon oli panostettu aiempaa enemmän. 
Tuotteita on kiva ihastella kuvissa, mutta myöskin liikkeissä. Viime viikolla oli ilo huomata, että Joensuun Sokokselle on tullut uusia tuotemerkkejä kuten House Doctor 
Ensi viikolla onkin aika suunnata Habitareen imemään lisää inspiraatiota.