Pimenevään syksyyn

Syksyn saapuessa ja iltojen pimetessä huomio kiinnittyy kodin valaistukseen. Syksyn pimeys ei tunnu laisinkaan niin pahalta, kun panostaa kodin valaistukseen. Valaisimilla saa luotua kodikkuutta ja lämpöä sisustukseen. Yksi suosikki valaisinmerkkini on Flos, jolla on laaja valikoima kauniita valaisimia. Valitettavasti kotoani ei löydy yhtään heidän valaisinta, mutta tykkään ihastella näitä kuvissa. Mikäli valaisimen hankinta olisi ajankohtaista niin päätyisin Ariette valaisimeen, joka on kuin taideteos seinällä. Samaisesta valaisimesta on todella kaunis kuva  Annen instagram-tilillä, kuvassa tulee hyvin esille valaisimen lämpö ja kauneus. Toinen suosikkini on Glo-Ball, jossa on todella kaunis valo ja pöytävalaisimella saa himmentimen vuoksi luotua todella kaunista tunnelmaa tilaan.
Flos Ariette (kuva: Flos)
Flos Glo-Ball (kuva: Flos)
Flos IC F1 & IC T1 (kuva: Flos)
Flos Gatto Cocoon (kuva: Flos)
Minusta on parasta raikkaat syysillat, jolloin on kiva lenkkeillä. Lenkiltä kotiin saapuessa ihastelen kdin valaistusta ulkoapäin. Valaisinten luoma tunnelma on syksyn ihania puolia, pimeän hyviä puolia. Syksyssäkin on paljon hyvää, nautitaan tunnelmallisista syysilloista.