Kuvasaldoa Habitaresta

10.9.2015 Yleinen 2 kommenttia
Näinhän siinä taas kävi, että Habitare ilmestyi omaankin kalenteeriin, vaikka oli tarkoitus pitää välivuosi messuista. Kovan ennakkohehkutuksen vuoksi lähdin katselemaan messutarjontaa ja minusta messut oli hiukan piristyneet edellisvuoteen verrattuna. Tässä muutama kuva messupäivän annista teillekin. Reissu tarjosi joitakin kivoja inspiraatioita ainakin itselleni ja päivän päätteeksi ennen kotimatkaa ehdin käydä ostoksillakin. Päivitystä lasten vaatekaappeihin ja syksyisempää vaatetusta myös itselleni.

Talent shop
Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola oy
Ahead!
Georg Jensen
Marimekko
Vitra
Artek teehuone
Vita
Louis Poulsen Patera
Cilla`s
Teemu Järvi
Elina Ulvio Frame säädettävä kasvihyllyjärjestelmä valaisimella
Kannustalon Lato, Ulla Koskisen kädenjälkeä
Blogisiskokset/ The Blog Awards kilpakumppanit

 

Päivän saldoon olen tyytyväinen, messut tarjosivat kaunista katseltavaa sekä inspiraatiota ja parasta messuantia taitaa olla jutustelutuokiot. Paljon hyviä kohtaamisia ja mielenkiintoisia keskusteluja sisustuksesta. Messujen edukseen erottuvin osasto oli Kannustalon ja heidän yhteistyökumppaneiden luoma “pihapiiri”. Täältä löytyi myös Suvi, joka pääsi messuilla esittelemään Kannustalolle suunnittelemaansa pihakaappia. Erittäin hienoa, että hänen ruutupaperilla olevat ideansa ovat päässeet toteutukseen. Paljon työtä blogin eteen ja hienoja ideoita, jotka ovat päässeet toteutusasteelle. Luulempa, että nämä eivät ole viimeisiä Suvin tuotteitä mitä tulemme näkemään.