Pala kartanoa

18.9.2015 Yleinen 4 kommenttia


Haaveillaan, kun se on niin kivaa. Yksi haave, joka ei koskaan tule toteutumaan on oma kartano. Mielessään voi sisustaa kartonoa ja taitaa jokunen kotimme sisustusesinekin olla sellainen, joka istuisi myös kartanon sisustukseen. Jotkut haaveet kuitenkin on toteutuvat tämän syksyn aikana ja yksi niistä on olohuoneemme lattia. Uudesta lattiasta olen pitkään haaveillut ja mikäli kaikki menee putkeen (harvoin rakennus alalla), niin meillä on syysloman jälkeen uusi lattia. Parkettia läheiseltä tehtaalta, Karelia parketin kartanoa tammisena. Taidan olla hiukan malttamaton ja mallasin parkettia meidän olohuoneeseen. Näyttää niin kauniilta, että oli pakko napata muutama kuva kokeilustani.

 

Näiden kuvien myötä toivottelen hyvää viikonloppua ja suuntaan keittiön puolelle kakkuja väsäämään. Huomenna juhlitaan keskimmäisen synttäreitä ja sankarilla on selkeät visiot kahvipöydän antimista.