Sunnuntain sekalaiset

21.9.2015 Yleinen 1 kommentti
Eilen juhlimme nuoremman tyttären syntymäpäiviä. Kahvipöydän antimet tein sankarin toiveiden mukaisesti. Sankari toivoi sitruunamarenkikakun synttärikakun virkaa toimittamaan. Kakun tein itse kehittelemällä ohjeella, ohjeen ajattelin laitella tänne huomenna lisä kuvien kera. Toisen kakun tein tätä Valion ohjetta soveltaen, siitäkin huomenissa lisää.

 

 Eilinen päivä meni pitkälti sisällä juhlia valmistellen ja vieraiden kanssa seurustellen. Tänään otimme ilon irti kauniista syyspäivästä. Vietimme siskojeni perheiden ja äitini seurassa päivän ulkona liikkuen. Serkukset saivat touhuta erilaisten aktiviteettien parissa ja nauttia toistensa seurasta. Seurasin linssin läpi meidän kahta yhdeksän vuotiasta(serkuksilla on kuuden päivän ikäero). Näillä kaveruksilla leikit tuntuu luonnistuvan, vaikka tapaamisista olisi kulunut enemmänkin aikaa. Kahdestaan he keräsivät karpaloita ja ihastelivat lammen tyyntä pintaa, johon kuvat heijastuivat kauniisti.

 

 

Ihmettellen ja ihastellen kohti uutta viikkoa!