Eteinen

27.9.2015 Yleinen 0 kommenttia

Kotimme lempinäkymä, muodot joiden vuoksi sisustusesineet olen karsinut minimiin. Näin portaat pääsee oikeuksiinsa ja vielä kun pystyisi pitämään naulakot kevyellä varustuksella, niin tila olisi hyvin seesteinen. Naulakkoina toimii Eva Solot, jotka ovat palvelleet jo vuosia. Tuolloin ei vielä ollut yhtä laajaa tarjontaa “nuppinaulakoista”, kuin nykyään. Nuppinaulakoista osan vaihtamalla erilaiseksi saisi tilaan helposti uutta ilmettä. Mikäli piristystä kaipaisi voisi jonkun nuppinaulakon vaihtaa Iittalan uutuuksiin. Olen myös miettinyt lipaston takana olevan seinän maalaamista, vaikka tehostesseinät eivät olekaan enää tätä päivää. Tuossa tehoste voisi kuitenkin toimia kivasti, täytyy sottailla asiaa.

eteinen

eteinen9

eteinen6

Viikonloppu taas hurahti vauhdilla ohitse ja uusi viikko haasteineen vastassa. Viikonlopun päätteeksi saunanlauteet kutsuu rentoutumaan. Ehkäpä saan lihaskivun hiukan hellittämään. Eilen alkoi salibandykausi kotipeleillä ja tänään on saanut tuntea liikkuneensa. Lihaksiin sattuu valtavasti pitkän tauon vuoksi, mutta ei se haittaa, kun niin mukava harrastus kyseessä.

Iloa uuteen viikkoon!