Arvonta viikon alkuun

28.9.2015 Yleinen 0 kommenttia

Tunnelmalliset syysillat ovat parhaimmillaan hyvässä seurassa ja maukkaan ruoan äärellä. Pöytään pataruokaa sekä muita metsänantimia ja kaiken tämän kruunaa kiva kattaus. Hyvänä esimerkkinä nämä Linumin syysmalliston kuvat, joista ajattelin poimia inspiraatiota syksyn kattauksiin. Kuvien tyyliset rennot kattaukset ovat minun mieleen ja tällä hetkellä myös tummat sävyt kolahtavat erityisen paljon.

linumarvonta5 linumarvonta4 linumarvonta3 linumarvonta2 Linumarvonta

Niin kauniita ja inspiroivia kuvia, joissa näkyy erityisen onnistunut Linum syysmallisto. Joitakin syysmalliston tuotteita olen kotiuttanut H&B home sisustusliikkeestä meidän olohuoneeseen. Mikäli arpaonni suosii, niin Linumia kotiutuu myös sinun olohuoneeseesi tyynynpäälisen verran. Hyvin alkaneen viikon myötä käynnistän arvonna, jonka palkintona on *Linum Brooklyn (vihreä) tyynynpäällinen (tyynynpäällinen näkyy alla olevassa kuvassa, tyynypinon päällimmäisenä). Tyynynpäällisen arvontaan osallistut kommentoimalla ja kertomalla oman suosikkisi Linum syysmallistosta. Arvontaan voit osallistua 10.10.2015 klo 23.59 saakka.