Syksyn kukkia

syksynkukkia13

Kylmä alkukesä tuntui kovin surkealta kasvien suhteen, mutta onneksi olemme saaneet nauttia lämpimästä syksystä. Lämmin syksy on antanut jatkoaikaa puutarhasta nauttimiseen ja vieläkin saamme nauttia kukkien kauneudesta pihalla. Tämä tuntuu erityisen hyvältä senkin vuoksi, että viime syksynä tähän aikaan ensilumi oli riepotellut omenapuita ja kukkia.
syksynkukkia10 syksynkukkia9 syksynkukkia5 syksynkukkia7 syksynkukkia8 syksynkukkia3 syksynkukkia4Pihalta löytyy vielä monelaista kukkijaa ja näitä olen kantanut myös sisätiloja ilahduttamaan. Osan kukista olen kantanut talvisäilöön ja vielä pitäisi siirtää iso terassihortensiakin talvehtimaan. Pihalla olisi muutenkin vielä hommaa ennen talventuloa. Syyslannoitus olisi tehtävä, joidenkin kasvien talvisuojaus ja ajattelin istuttaa uusia kukkasipuleja. Sisäänkäynnin luona oleviin puihin ostin pieniä lyhtyjä syysiltoihin tunnelmaa luomaan.