Sohvaperunat

6.10.2015 Yleinen 0 kommenttia

Menneillään on eläinten viikko, tänä vuonna teemana on koirat. Meidän perheessä onkin koiria, lähes jokaiselle oma. Kaksi koiristamme asustelee ulkohäkeissään, jotka sijaitsevat koiratalon yhteydessä (josta olen tyttären mielestä tehnyt kukkatalon). Koirat eivät ole vielä kukista valittaneet ja eikös viherkasveilla ole paljon myönteistä vaikutusta, ainakin ihmisiin. Kukista huolimatta koirat ovat lähteneet lenkkiseurakseni ja edelleen myös metsästys kiehtoo näitä ruotsalaistaustaisia veljeksiä.
Sisällä meillä asustelee kaksi koiraa, joista vanhempaa näkee harvoin kuvissa. Vili ei oikein tykkää kuvaamisesta, toisin kuin Feetu joka on hiukan ihastunut mallin töihinsä. Harvoin pystyn kuvaamaan, niin ettei koira änkeäisi kuvaan.
Eläinten viikkoa emme ole juhlistaneet koiriemme kanssa. Minusta tuntuu, että näillä kaveruksilla taitaa olla asiat oikein hyvin. Ruokaa, liikuntaa, hellimistä ja pehmoisia paikkoja lepäilyyn. Ehkä pientä harmitusta sisäkoirille aiheuttaa viikonloput, jolloin hirvikoirat pääsevät hommiin. Joutuu hiukan päivystämään ikkunasta isännän saapumista kotiin, emäntä on hiukan tottuneempi syksyn metsästyskauteen. Hän ei nää jaksa odottaa nenä kiinni ikkunaruudussa, vaan käyttää mieluummin aikansa marjastaen sekä sienestäen.

eläintenviikko eläintenviikko2 eläintenviikko3 eläintenviikko4 eläintenviikko6 eläintenviikko7
Nautitaan raikkaista ulkoilukeleistä koiriemme kanssa!