Inspiraatiota

9.10.2015 Yleinen 0 kommenttia

Syksy on sisustuslehtien aikaa, pimeät illat houkuttelevat inspiroitumaan lehtien avulla. Toiset lehdistä ovat sellaisia, joita selaa kerta toisensa jälkeen. Työhuoneessa on tälläkin hetkellä avoimia lehtiä, joiden sivut tarjoaa inspiroivaa katseltavaa pidemmäksi aikaa. Näissä lehdissä ja niiden kuvissa kiehtovat värit, materiaalien yhdistely ja valokuvaustyyli. Yksi näistä lehdistä on Residence 8/2015, jonka kuvia olen ihastellut useaan kertaan ja halusin jakaa lehden ihania kuvia teidänkin kanssa. Kuvissa on esillä paljon Artilleriet sisustusliikkeen tuotteita ja niinpä kuvat löytyivät heidän blogistaan. Kiva blogi, jonka kuvat houkuttelevat palaamaan blogin ääreen yhä uudelleen.artilleriet artilleriet2 artilleriet3 artilleriet4 artilleriet5

Inspiroivaa perjantaita ja hyvää syyslomaa 42 viikon lomalaisille!

(kuvat: Artilleriet )