Jyhkeä sivupöytä

11.10.2015 Yleinen 0 kommenttia

Pitkään olen etsinyt ja miettinyt pientä pöytää egg-tuolin viereen, mutta mieleistä ja sopivan hintaista ei ole tullut vastaan. Viimein löytyi ratkaisu, kun siskoni luovutti palan hirttä heidän talostaan tai siis talon rakennuksesta yli jäneen pöllin. Kaunis on heidän talonsa ja hyvältä näyttää hirsi myös olohuoneessamme. Pöytä saa ainakin pehmusteet alleen ja voi olla, että siistin sitä hieman. Nyt on hyvä laskea kahvikuppi sivupöydälle ja “kohta” voi glögikaudenkin aloittaa. Malta kuitenkin odottaa vielä kuukauden ja kehitellä jotain käsitöitä glögikupposen äärellä tehtäväksi. Tämän vuoden Blossa glögin pullo näyttää oikein hyvältä,sopii meidän kotiin mainiosti ja makukin lupaa hyvää.

jyhkeäsivupöytä3 jyhkeäsivupöytä4 jyhkeäsivupöytä2 jyhkeäsivupöytä6 jyhkeäsivupöytä11 Jyhkeäsivupöytä

Tuolin syleilyssä näkyy meidän *Linum brooklyn tyyny ja sain arpoa sellaisen myös teidän kesken. Arvonnan suoritti Random.org, joka heitti numeron viisi ja tämä numero osui nimimerkkiin Amelia. Onnittelut voitosta Amelia!

*Blogiyhteistyö