Lattiatyynyjä

14.10.2015 Yleinen 0 kommenttia

Lasten katsellassa televisiota, katselen itse lehtiä ja usein selaan montaa lehteä yhtäaikaa. Yleensä levittäydyn lehtieni kanssa olohuoneen maton päälle ja pehmikkeenä käytän sisustustyynyjä. Olen ihastellut lattiatyynyjä, joka voisi olla huolettomasti lattialla. Erilaisia lattiatyynyjä on tullut vastaan sisustuslehdissä ja uudesta Vepsäläisen kuvastossa silmääni pisti Furninovan lattiatyynyt. Kuvastossa olevissa Furninovan lattiatyynyissä viehättää niiden mataluus ja kahva, joka viimeistelee tyynyn ilmeen. Löysin kivoja raheja ja lattiatyynyjä myös heidän ihanilta verkkosivuiltaan. Paljon erilaisia malleja ja heidän laaja kangasmallistonsa mahdollistaa hyvin erilaisten tyynyjen tilaamisen. Lattiatyynyjen hinta ei vaikuttanut kalliilta ja syksy on tuonut mukanaan Vepsäläisen sisustusillat, joissa on huomattava alennus illan ostoksista. Torstaina 15.10. sisustusiltaa vietetään Kuopion Vepsäläisen ihastuttavassa liikkeessä, jonne on kutsuttu club Vepsäläisen jäsenet.

lattiatyyny

Kuva: Furninova

lattiatyyny2

Kuva : Furninova

lattiatyyny3

Kuva: Trendeser