Pyhäinpäivän tunnelmia

31.10.2015 Yleinen 0 kommenttia

Meidän pyhäinpäivään kuuluu hyvin perinteiset asiat. Yhdessä oloa, edesmenneiden läheisten muistelua ja haudoille kynttilöiden vieminen. Lapset toivoivat, että ajoitamme haudoilla käymisen iltaan, jotta he saisivat ihastella kynttilämerta, olipa todella kaunista. Kynttilöitä olemme poltelleet myös kotona, ne ovat tuoneet kivaa tunnelmaa sateiseen päivään. Tänään avasimme myös glögikauden. Glögin lisäksi herkkuttelimme pipareilla, Peltolan blue sinihomejuustolla ja pihlajanmarjahyytelöllä.
Rauhallinen päivä, joka on sisältänyt lasten kanssa keskustelua pyhäinpäivästä ja sen merkityksestä. Välillä on hyvä pysähtyä, rauhoittua ja olla vaan.
pyhäinpäiväntunnelmaa8
pyhäinpäiväntunnelmaa11 pyhäinpäiväntunnelmaa16 pyhäinpäiväntunnelmaa6 pyhäinpäiväntunnelmaa2Tunnelmallista pyhäinpäivän iltaa!