Tunnelmaa kuvien välityksellä

tunnelma4

Olemme saaneet tänne Pohjois-Karjalaan valkoisen maiseman, ainakin hetkeksi. Lumella on valtava vaikutus valoisuuteen ja lumen myötä myös jouluiset ajatukset kömpivät mieleen. Tähän aikaan vuodesta on kiva selata sisustuslehtien jouluisia ja tunnelmallisia kuvia, niissä on enemmän tunnetta. Tunnelmallisten kuvien ottaminen, ei kuitenkaan ole helppo juttu ja itselläni on vielä paljon vielä tässä ja muussakin valokuvaamisessa. Toivotaan, että harjoittelu auttaa tähänkin asiaan, sillä ihania kuvauspaikkoja löytyy läheltämme. Viime viikonloppuna pääsin kuvaamaan ystäväni luokse Hannelen tuotteita. Osan tuotteista kuvasimme ystävän ihanassa tallissa, josta hän on tehnyt upean paikan mm. juhlien järjestämiseen.

tunnelmaa2 tunnelmaa8

Ihastuttava valaisin pöydän päällä on kotoisin sikalasta ja ystävä on keksinyt mm. lehmien juomakupeille uuden tarkoituksen.Tässä tilassa on ihania sisustusjuttuja, joita voisin kuvata teille tulevana viikonloppuna. Miltä kuulostaisi tällaisten ideoiden jakaminen blogissani? tunnelmakuva3