Tallin aarteita

18.11.2015 Sisustus 2 kommenttia

tallinaarteita

Viime viikonloppuna pääsin taas kuvamaan ystäväni talliin, jossa on kaikenlaisia aarteita. Tallin seinältä löytyy aiemmin mainitsemani lehmän juomakulhot. Juomakulhot ovat päässeet pienen tuunailun jälkeen tallin seinälle kynttilätelineiksi. Tallista löytyy myös kaunis teline, joka on rakennettu vanhoista, patinoituneista hevosenohjista sekä harjanvarresta (heinäseipäästä). Tynnyrinkannen kiinnitys renkaan ystävä oli maalannut mustalla spraymaalilla. Renkaasta teimme kynttelikön, joka jäi vielä hiukan kesken. Renkaan ympärille sidoimme eucalyptuksen oksia hevosen harjaksien avulla. Kynttilöitä varten laitoimme vanhanaikaisia kynttilätelineitä, joita oli harmillisesti vain kolme. Neljällä kynttilällä tällainen toimisi myös adventtikynttelikkönä. Kynttelikkö on tarkoitus sijoittaa tallin kattoon roikkumaan, kunhan renkaaseen saa tehtyä reiät narua varten. Vanhat paalinarut sopii kivasti kynttelikön tyyliin ja muutenkin ympäristöön, joten narukin löytyi omasta takaa. Kynttelikkö jäi hiukan kutkuttamaan mieltä ja poiki pientä ajatusjumppaa sekä jatkojalostusta. Mikäli ajatukset ja suunnitelmat paperilta poikii tulosta niin siitä kerron myöhemmin.
tallinaarteita3 tallinaarteita6tallinaarteita7 tallinaarteita8 tallinaarteita9

Tällaiset paikat ovat täynnä aarteita ja niitä ystäväni onkin osannut hyödyntää kivasti. On ollut erittäin mukava päästä kuvaamaan hänen tuotoksia ja ideoida yhdessä uutta. Lapsillakin tuntui olevan hauskaa yhdessä. Heidän päivä sisälsi ulkoilua lumisessa säässä, leikkejä majalla, kissanpentujen hoitamista ja ylisille rakentui tunneli heinäpaaleista. Kiitos ihanasta päivästä!

tallinaarteita10