Kuparia

21.11.2015 Sisustus 2 kommenttia

kuparia10

Kynttelikköidea, josta mainitsin edellisessä postauksessa muotoutui suunnitelmaksi paperille. Suunnitelmat on nyt tuotteena, jonka materiaaliksi valitsin kuparin. Kuparia lattana ja putkena, näistä syntyi kehikko ja ripustusta varten käytin kuparilankaa. Kuparilangan tilalla olisi voinut käyttää myös jotakin muuta materiaalia, kuten juuttinarua. (Saisikohan sitä mustana?) Kynttelikön koristelin eucalyptuksen oksilla, jotka kiinnitin kehikkoon hevosenjouhilla.

kuparia8

kuparia5

kuparia7

kuparia9

kuparia4

Kynttelikköön kävisi hienosti myös mustat kynttilät ja koristeena olisi voinut käyttää riidenliekoa. Riidenliekoa en ehtinyt kerätä ennen lumen tuloa ja nyt lunta alkaakin olla jo runsaasti. Vaihtoehtoja on monia, havutkin näyttäisi hyvältä ja kesällä kynttelikön voisi koristella kukkasin. Monenlaista variaatiota ja onhan niitä materiaalivaihtoehtojakin runsaasti, maalipintaa unohtamatta.