Amaryllis

26.11.2015 Sisustus 2 kommenttia

AMARYLLIS

Muutama viikko sitten ostin ruokakaupasta ruukkuamarylliksen. Amarylliksen kukkia oli tarkoitus hyödyntää kuvauksissa. Kukat ovat kuitenkin olleet sitkeästi nupussa ja vasta nyt olen saanut ihastella kukkien aukeamista. Leikkasin toisen kukkaputken maljakkoon ja laitoin eucalyptuksen oksia kaveriksi. Kimpusta tuli kovin jouluinen, mutta nythän mennään jo kohti ensimmäistä adventtisunnuntaita. Silloin voisi laittaa muutamat jouluvalot kotiin ja kaivaa adventtikynttelikön esiin. Hurjan nopeasti on syksy taas rientänyt ja huomaamatta ollaankin jo joulussa. Joululahjalistojen tekeminen onkin jo alkanut ja äidin suuntaan heitetty myös pientä painetta joulukalenterista. Mitähän keksisi tänä vuonna kalenteriin?amaryllis3 amaryllis5 amaryllis6 amaryllis7amaryllis9

Amarylliksen kanssa kilpaa loistavat ihanat Firelight kynttilät, jotka kotiutuivat meille H&B Home sisustusliikkeestä. Kynttilät ovat käsintehtyjä, suupuhallettuja parafiinikynttilöitä. Lasipullon sisällä on nippu lasikuitulankaa, joka toimii kynttilän sydämenä. Kaunis liekki, kirkas öljy ja lasi muodostavat kauniin kokonaisuuden yhdessä. Kynttilät ovat palaneet meillä lähes, joka ilta. Kynttilöiden lyhtymäisyys ja pitkä paloaika houkuttivat kokeilemaan kynttilöitä osana kattausta. Huomenna voisin esitellä kattauksen, joka muodostui noiden kynttilöiden ympärille.

amaryllis10