Pikkuisen joulua

29.11.2015 Sisustus 0 kommenttia

 

Täällä meinaa tauti ottaa vallan, vaikka kuinka yrittää taistella. Flunssan takia jätin eilen pelit väliin ja suuntasin tyttöjen kanssa elokuviin. Lähdimme katsomaan Onnelin ja Annelin talvi- elokuvaa. Olipa oikein kiva elokuva, jossa oli kiva tarina. Yhteistyökumppanin roolissa Kannustalot olivat toteuttaneet kauniit rekvisiitat. Elokuva sai myös joulun hiipimään mieleen ja myöskin sisutustukseen.

pikkuisenjoulua pikkuisenjoulua3  pikkuisenjoulua4 pikkuisenjoulua2

Ensimmäisen adventin kunniaksi kaivelin kyntteliköt esiin ja laittelin myös havuja maljakkoon. Työhuoneesta siirsin olohuoneen tasolle suutarin vanhat lestit. Naapurissa asuva suutari tekee supikkaita, joiden lesteistä tulee tonttujen tossut mieleen.

Hyvää nöyrtymisen adventtia!