Vepsäläisellä

 

Eilen aamulla suuntasin nokan kohti savoa ja tarkemmin ottaen Kuopion Vepsäläisen myymälää. Aiemmin syksyllä myymälässä vietettiin sisustusiltaa, johon en päässyt osallistumaan (konkreettisesti). Siksi olikin kiva päästä katselemaan sisustusuutuuksia ja laajentunutta myymälää. Iskun muuton myötä myymälä on entistäkin selkeämpi ja näin esillä mahtuu olemaan suuri määrä kalusteita ja valaisimia. Tässä muutama kuva myymälästä teidänkin nähtäväksi. Kuviin yritin tuoda myös pientuotteita, jotka on kiva mauste myymälän tarjontaan. Näin joulun alla tällaiset kauniit sisustustuotteet ovat kivoja lahjaideoita. Myymälästä löytyikin pari kivaa lahjaa pukinkonttiin ja kovasti olen myös seurannut Vepsäläisen joulukalenteria, ehkäpä täältä voisi löytyä lisää lahjaideoita.vepsäläsellä2vepsäläisellä vepsäläisellä3 vepsäläisellä4 vepsäläisellä5 vepsäläisellä6 vepsäläisellä7 vepsäläisellä9 vepsäläisellä10 vepsäläisellä11 vepsäläisellä12Suosittelen poikkeamaan myymälässä, mikäli liikut Kuopin suunnalla. Tästä myymälästä ja Marjon luotsaamasta henkilöstöstä on muodostunut itselleni yhteistyökumppani, jota arvostan kovasti. Kauniit selkeät tilat, asiantuntemusta, ammattitaitoa ja ystävällistä palvelua. Asioita joita arvostan kivijalkamyymälässä.