Lumihiutaleita kattaukseen

 

Viime viikonloppuna tein kaksi kattausta, joista toisen esittelin tässä postauksessa. Toisen kattauksen tein Hannelen Lumihiutalepöytäliinan kera. Kaunis pöytäliina ei koristeita kaipaa vaan ennemminkin selkeyttä rinnalleen. Näin kaunis kuosi ja materiaali pääsevät oikeuksiinsa. lumihiutaleitakattaukseen10lumihiutaleitakattaukseen6lumihiutaleitakattaukseen5lumihiutaleita9lumihiutaleitakattaukseenlumihiutaleitakattaukseen2lumihiutaleitakattaukseen3Pellavaliina on meidän häälahja kahdeksan vuoden takaa. Tänä aikana se on saanut palvella useissa perhejuhlissa ja joulupöydässä. Pellava onkin siitä hieno materiaali, että se kestää käyttöä ja kulutusta. Kannattaa käydä kurkkaamassa lisbet-e blogista kattausta, jossa kaunis pellavaliina on saanut Grabbonia astiat seurakseen.

Hyvää viikonlopun jatkoa!