Kukkaniityltä

kukkaniitty

Menneillään on varmaankin vilkkain pikkujoulukausi tai ainakin minusta tuntuu siltä. Viime viikonloppuna olisi ollut jopa kolmet pikkujoulut. Perjantain pikkujouluväki yllätti isäntäväen ihastuttavilla lahjoilla, joista toisen halusin ikuistaa kuviksi. Siitäkin syystä, etten ole koskaan tykännyt kukka-asetelmista. Toisin kävi tämän Kukkaniitystä ostetun asetelman kanssa, joka päätyi paraatipaikalle olohuoneen tasolle. Ihastuttava asetelma on kovin luonnollinen, mutta kuitenkin pieni kimallus ja jouluruusu viestivät joulun lähestymisestä. Vielä, kun saisimme lunta tuonne ikkunan toiselle puolelle, niin alkaisi olo tuntua enemmän jouluiselta. kukkaniitty2 kukkaniitty4 kukkaniitty5Pikkujoulut on tältä vuodelta ohitse ja on aika keskittyä muihin jouluun liittyviin valmisteluihin. Tytär innostui kokeilemaan jouluherkkujen tekemisestä ja itse taidan viritellä joulutähdet olohuoneen ikkunoihin.

Hyvää alkavaa viikkoa!