Paketointia

16.12.2015 Yleinen 0 kommenttia

paketointia

Joulun merkitystä tulee pohdittua usein. Mitä tämä merkitsee itselleni tai läheisille. Monen joulu on perinteitä ja yhdessä oloa. Toki se voi olla myös hiukan stressiä ja tuoda paineita ihmisille. Nykyään osaan itse suhtautua kovin rennosti joulun tuloon ja valmisteluihin. Pikku hiljaa ollaankin aloiteltu kodin siivoamista, leivottu pipareita ja laitettu jouluntoivotuksia ystäville. Valmisteluja jatketaan, sillä on niin kiva puuhastella lasten kanssa yhdessä, onhan joulu lasten juhla. Heille tärkeä osa joulua on myös lahjat ja toiveiden toteutumisen odotus.

paketointia2paketointia5paketointia6 paketointia7 paketointia1Apulaisen kanssa käärittiin lahjat Ikeasta ja Sinooperista ostettuihin lahjapapereihin. Joukkoon mahtui myös pakkausmateriaalina käytettyä ruskeaa paperia. Paperia, joka ei repeä helposti ja lahjan saajan saa merkattua leimasin kirjainten avulla suoraan lahjapaperiin. Paketit viimeistelin paperinaruilla ja luonnosta kerätyillä koristeilla. Aika kivaa puuhaa lahjojen paketoiminen, kun sitä ei jätä viime hetkeen, vaan ottaa tästäkin ilon irti. Pienin askelin kohti joulua..