Hiukan keskeneräinen

30.12.2015 Sisustus 4 kommenttia

Pieniä entisöintiprojekteja on mukava tehdä omin pienin kätösin. Työn alla on ollut kuvassa näkyvä rahi, joka on saanut ylleen uuden päällisen. Puuosien hionta on vielä hiukan kesken sillä projekti tyssäsi, kun en osaa päättää miten käsittelen puuosat. Jalkoja en halua maalata, joten olen päätynyt vahaan. Ruskea vaha toisi rahiin kivaa lämpöä, mutta oikeanlaisen ruskean värin löytäminen on lievä haaste. Toisaalta rahi voisi näyttää kivalta myös mustaksi vahatuilla jaloilla, ainakin sillon kun rahi on tuossa pöydän päässä. norsujakkara6norsujakkara

norsujakkara5norsujakkara2 norsujakkara4Ehkäpä kallistun mustaan vahaan ja laitan vahaa vain kevyen kerroksen, jolloin rahin jaloissa erottuu puunsyyt. Jalkojen väriä ei vaihdeta ihan niin helposti, kuin istuinosan kangasta. Olenkin jo miettinyt erilaisia vaihtoehtoja, kuten Artekin Seepra kangasta tai Johanna Gullichsen Doris kangas.

Kuten kuvissa näkyy, olen hiukan keventänyt kodin sisustusta ja vähentänyt hiukan jouluisia juttuja. Kuusen ja jouluvalojen kera suunnataan kohti uuden vuoden vastaanottamista.