Perjantain inspis

Kovin on perjantainen fiilis ja väsymyskin painaa hiukan. Sen verran vauhdikas viikko takanapäin, ettei kamerakaan ole pysynyt menossa mukana.  Teidän iloksenne ammattilaisen otoksia, jotka saan jakaa teille. Ihastuttavat Linumin kevät malliston kuvat ja kauniiden tuotteiden kera. Tuotteissa tummia sävyjä ja kuvissa tunnelmaa, molemmat uppoaa makuuni.  Kuvissa näkee myös paljon tulevan vuoden trendiennnusteita, kuten palmut ja vaalea roosa sekä ylipitkät verhot. Kiinnitin erityistä huomiota ylimpään kuvaan, jossa portaikon seinä on maalattu vaaleanroosaksi. Seinän hentous tuo kivasti lämpöä ja pehmeyttä sisustukseen muuten kylmähköön tilaan. Lisää kevään tuotteita löytyy heidän sivuiltaan. Suosittelen katsomaan kuvia myös Linumin taiteellisen johtajan Karin Wardin kauniista kodista (Elle Decoration).

Linum164Linum16 Linum162 Linum163 linum165 linum166

Huomenna onkin aika nollata työviikko. Suuntata Iisalmi ja ohjelmassa omat salibandypelit. Tiedossa siis älyvapaita juttuja, naurua ja toivon mukaan myös onnistumisen elämyksiä.

Oikein hyvää viikonloppua myös teille!