Alelöytö

 

Alennusmyynnit menee minulta usein ohitse. Johtunee jouluostoksien aiheuttamasta ostosähkystä ja muutenkin tulee yleensä ostettua vain tarpeeseen. Tällä kertaa alennuslöytö vauhditti makuuhuoneen verhojen hankintaa. Pimennysverhomme toimivat aivan mainiosti, mutta ulkonäkö oli kovin raskas. Pitkän mietinnän jälkeen ajattelin hankkivani huoneeseen valkoiset ja kepeät pellavaverhot. Uudet verhot eivät ole täysin pellavaa, vaan seassa on myös polyesteria. Kyseessä on Vallilan Lappi valmisverhot, jotka pongasin Joensuun Verhotalolta tammialesta. Alennetun hinnan lisäksi verhojen mitta on juuri sopiva.
alelöytö5 alelöytö4

alelöytö3alelöytö7

alelöytöalelöytö8Verhot raikastavat tilaa ja kehystävät kauniisti ikkunan takaa näkyvän talvimaiseman. Valkoiset pellavaverhot ovat kovin ajattomat ja ne mukautuvat vuodenaikojen mukaan. Talven pakkasmaisemaan ne tuovat lämpöä ja vihreämpään aikaan korostuu verhojen raikkaus.

Raikkain ajatuksin myöskin uuteen viikkoon.