Marmoria

marmoripöytä1. Ellos AXX-sohvapöytä 2. Apslund Tati Square 3. Adea Plateau                                                                4. Stålverket 5. Ferm Living 6. Knoll Tulppaani 7. Gubi

Marmorihuuma ei tainnut ollakaan hetkellistä. Edelleenkin sisustuksissa jahuonekaluissa näkee paljon marmoria. Eikä ihmekään, sillä onhan kyseessä kaunis ja ajaton materiaali . Marmori on kaunis myös pöydän pintana ja näin myös ihana alusta sisustusesineille tms. Poimin kollaasiin kivannäköisiä sohvapöytiä. Kaikissa pintana carraramarmori, mutta muotoilultaan hyvinkin erilaisia. Tässä siis vain seitsemän erilaista pöytää, mutta tarjontaa olisi ollut vieläkin enemmän. Mainittakoon näistä Runa Design, jolta löytyy laaja valikoima marmoripöytiä. Kauniilta marmoritaso näyttäisi myös Singer ompelukoneen jalkojen päällä tai vaikka Ikean Vittsjö sarjapöydän kantena.